ARPharMБЛСDHI

EN

Съгласие

Прозрачността може да функционира само, ако всички партньори са единодушни. Ние вярваме, че има достатъчно ясни причини за по-нататъшно укрепване на доверието и за борба с недоверието чрез тези мерки.

Също така е ясно, че изричното съгласие на лекарите и другите представители на медицинските професии, е задължителна предпоставка, и то не само защото Закона за защита на личните данни е предписал така.

Ето защо, през следващите седмици и месеци, дружествата, членуващи в ARPharM ще предоставят все повече информация за текущото развитие и все по-интензивно ще насърчават постигането на съгласие за нуждата от повече прозрачност.

В качеството си на медицински специалист или организация в сферата на здравеопазването, моля, обърнете се директно към контактите си в компанията, в случай че възникнат въпроси или запитвания.

Новини

За четвърта поредна година фармацевтичната индустрия в Европа оповести предоставянето на стойност

През юни 2019 г. за четвърта поредна година фармацевтичната индустрия в Европа оповести предоставянето…

[още]

Над 66% от медицинските специалисти в България са дали съгласие за оповестяване на сътрудничеството им с фармацевтични компании в рамките на инициативата „прозрачността гради доверие“

През юни 2017 г. за втора поредна година фармацевтичната индустрия в Европа оповести предоставянето…

[още]

Над 60% от медицинските специалисти в България са дали съгласие за оповестяване на сътрудничеството им с фармацевтични компании в рамките на инициативата "Прозрачността гради доверие"

На 28.06.2016 г. Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM)…

[още]

Уточнение

Някои линкове в този уебсайт водят до уебсайтове, които не са под контрола на ARPharM. Следвайки тези линкове, вие ще напуснете уебсайта на ARPharM. ARPharM няма контрол и не поема никаква отговорност по отношение на материали, данни, продукти или услуги, достъпни на всеки следващ уебсайт, който не е под контрола на ARPharM.
[още]

Документи